Keyword Manager

Keyword Manager 1.5.5

Label je foto's in iPhoto

VOOR

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Perfecte integratie in iPhoto

TEGEN

  • Alleen voor iPhoto '06 of nieuwer

Excellent
9

Keyword Manager organiseert met behulp van etiketjes je kiekjes-collectie in Apple's fotoprogramma iPhoto. De toevoeging heeft een simpele functie, maar voert deze op ingenieuze wijze uit.

De plug-in ziet er zeer strak uit en is zó goed geïntegreerd dat het een vast onderdeel van iPhoto lijkt. Eenmaal geïnstalleerd, verschijnt Keyword Manager namelijk als menu 'sleutelwoorden' in de taakbalk van iPhoto. Binnen dit menu van Keyword Manager vind je de 'Snelle Toewijzer', een schermpje waarmee je labels aan je foto toevoegt. Ook is er een 'Sleutelbeheerder', waarin je de etiketjes...eh..beheert.

Vanaf versie '09 beschikt iPhoto over functies voor het toevoegen van 'tags' op basis van geografische locatie of persoon. Toch is Apple's labeltechniek van iPhoto niet helemaal je van het. Bovendien ontbreekt het in eerdere edities van iPhoto aan elke vorm van labeling en juist daar komt Keyword Manager dus goed van pas.

Iedere Mac-gebruiker heeft iPhoto standaard op zijn systeem staan en Keyword Manager zou met dezelfde vanzelfsprekendheid beschikbaar moeten zijn. De plug-in is een kei in het organiseren van je collectie en is een échte verrijking voor je Mac.

Meeste downloads Fotografie voor mac

Meer
Keyword Manager

Download

Keyword Manager 1.5.5

Beoordelingen about Keyword Manager